Kweekkasje gebruiken voor binnen

Een kleine kweekkas voor binnen kan in het eerste jaar voor een goede luchtvochtigheid en temperatuur zorgen. Je zult door het gebruik van een kweekkas een veel gezondere kamerplant kweken die velen jaren oud kan worden.

Kweekkasje

Wanneer jij jouw eigen avocadoplant uit pit wilt kweken is de plek en de ruimte waar je jouw plantje neerzet bepalend voor het resultaat. Je wilt een mooie gezonde huiskamerplant kweken met veel en stevige groene bladeren. De avocadoplant is in het verzorgen een vrij makkelijke en sterke kamerplant en heeft weinig nodig. De temperatuur en de vochtigheid in de ruimte zijn de belangrijkste factoren voor het succes. De avocadoplant groeit namelijk het liefste een omgeving met goede luchtvochtigheid (Een luchtvochtigheid van ongeveer 50% tot 60%) en rond een temperatuur van 25 graden.

Avocadoplantje in kweekkas

Een kleine kweekkas voor binnen kan in het eerste jaar voor een goede luchtvochtigheid en temperatuur zorgen. Je zult door het gebruik van een kweekkas een veel gezondere kamerplant kweken die velen jaren oud kan worden. Uiteraard kun je wanneer je avocadoplant groter wordt deze ook binnen in een kweekkas laten groeien voor de ideale omgeving maar zal het moeilijker worden om een geschikte plek in de woonkamer vrij te maken. Voor de eerste maanden en eigenlijk het eerste jaar is daarom deze kweekkas een hele leuke oplossing en je zult echt het verschil zien met je avocadoplant die je niet in een kweekkasje laat groeien. Succes bij het kweken van je eigen avocadoplantje.

Met als resultaat een gezond avocadoplantje


Avocadoplant kopen


Altijd de juiste hoeveelheid waterPrivacyverklaring Disclaimer | © 2020 Avocadoplant.nl
Design & development: