Avocadoplant kopen als huiskamerplant

De avocadoplant is erg mooi en steeds populairder als huiskamerplant. Het is een plant die veel water nodig heeft en die je goed moet verzorgen. Veel mensen gaan zelf aan de slag met het kweken van hun eigen avocadoplant uit pit. Omdat het lastig is zelf een goede gezonde avocadoplant te kweken en lang duurt heb ik een Nederlandse kweker gezocht waar je direct online jouw avocadoplant kunt kopen.
Gezonde avocadoplant van 80-100cm kopen

Direct online een mooie avocadoplant als huiskamerplant bestellen bij een Nederlandse specialist in exotische planten en bomen?

Bestel - Persea americana HassJonge avocadoplant van 30cm kopen

Direct online een mooie avocadoplant bestellen die jezelf door goed te verzorgen kunt laten uitgroeien tot echte huiskamerplant?

Bestel online - Avocadoplant 30cmLiever jouw avocadoplant zelf kweken?

Bestel online deze handige AvoSeedo kweek kit om een mooie avocadoplant als huiskamerplant te kweken. Ook leuk als cadeau.

Bestel - AvoSeedo Kweek Kit

Bol.com cadeaukaart geven

Meest favoriete cadeaukaart van Nederland, saldo hoeft niet in 1 keer op.
Bol.com cadeaukaart


Avocadoplant kopen

Ben jij benieuwd naar andere soorten, mogelijkheden en adresjes waar je het beste een mooie avocadoplant kunt kopen en waar je op moet letten? Gebruik dan onderstaande formulier.

Wist je dat er veel verschillende soorten avocado's zijn?

Uit een avocadopit je eigen avocadoplant kweken, erg leuk om te doen!

Ben jij ook helemaal gek op avocado’s? Heb je ook een klein beetje groene vingers en veel geduld? Probeer dan eens om je eigen avocadoplant te kweken. Het is erg leuk om te doen en met de juiste tips en goede verzorging heb je na een jaar of drie ook echt een mooie avocado huiskamerplant. Je hebt niet veel nodig om binnen 6 maanden al je eigen avocadoplantje van ongeveer 30cm te hebben.

Tips voor het zelf kweken
Privacyverklaring Disclaimer | © 2020 Avocadoplant.nl
Design & development: