Wat wordt er allemaal gemaakt van de avocadoplant?

De bladeren en de vrucht van de avocadoplant worden gebruikt voor verschillende producten. Eigenlijk allemaal alleen maar gezonde, lekkere en goede producten.

Avocado

De bladeren en de vrucht van de avocadoplant worden in veel van onze dagelijkse producten gebruikt. Denk aan shampoo, gezichtsmaskers, cremes, zeep, maar natuurlijk ook in onze keuken voor het klaarmaken van lekkere recepten of een goede guacamole. Voor mij nieuw was de 100% natuurlijk eetbare avocado olie inplaats van olijfolie en het klaarmaken van recepten met gedroogde avocado bladeren. Erg leuk!

Avocado olie

Van de avocado wordt ook avocado olie gemaakt. Dit is meestal pure olie en dus 100% gemaakt van avocado. De avocado olie wordt gebruikt voor het verzorgen van de huid of haar maar ook als een eetbare olie voor bij het koken. Avocado olie wordt in Nederland steeds populairder en nog vooral gebruikt in verzorgende producten. Maar juist ook het koken met avocado olie inplaats van bijvoorbeeld olijfolie is erg gezond en lekker. De olie van de avocado is erg gezond en heeft veel voordelen. Nieuwsgierig naar een goede 100% avocado olie voor het verzorgen van je huid of haar? Probeer dan eens deze 100% natuurlijke avocado olie van Qure Natural Oil:
100% avocado olie voor huid en haar

Of deze lekkere avocado olie om mee te koken:
Koken met avocado olie

Gedroogde avocado bladeren

In Zuid en Midden Amerika worden de bladeren van de avocadoplant gebruikt bij het bereiden van maaltijden. De bladeren worden vaak geroosterd en gedroogd maar kunnen ook vers gebruikt worden. Vers worden de bladeren bijvoorbeeld gebruik als bedje onder het vlees op de barbecue ook bij het serveren wordt het stuk vlees op de bladeren gelegd. Het is niet alleen voor de presentatie maar ook voor de smaak. De gedroogde avocado bladeren worden veel gebruikt om soep of stoofschotels op smaak te brengen. Ook bij echte originele Mexicaanse bonenrecepten kom je het koken met gedroogde avocado bladeren vaak tegen.

Het bestellen van verse of gedroogde avocado bladeren in Nederland is niet eenvoudig. Iemand tips? Laat het op onze facebook pagina weten!
https://www.facebook.com/Avocadoplantnl-637262576912092


Avocadoplant kopen


Altijd de juiste hoeveelheid waterPrivacyverklaring Disclaimer | © 2020 Avocadoplant.nl
Design & development: