Goede lunch met avocado op volkoren crackers

Recept - Maak drie verschillende volkoren crackers met avocado voor je lunch.

Je kunt voor de lunch avocado en volkoren crackers heel goed samen eten. Het is niet alleen een lekkere combinatie maar je kunt ook heel creatief verschillende crackers maken. Maak drie verschillende crackers met avocado.

Cracker met avocado, oude kaas en rode ui

Het voordeel van het vele thuiswerken tegenwoordig is dat je extra aandacht aan je lunch kunt besteden. Deze lunch met volkoren crackers en avocado zijn niet moeilijk te maken je hebt het volgende nodig:

  1. Eetrijpe avocado’s
  2. Oude kaas
  3. Rode uit
  4. Buffel Mozzarella
  5. Peper
  6. Olijfolie
  7. Gedroogde ham
  8. Tomaat
Benodigdheden gewoon bij AH

Als eerste maken we een lekkere cracker met avocado, oude kaas, rode ui. De oude kaas en avocado zijn erg lekker samen. Snij de rode uit in dunnen schijfjes en leg deze op je kaas met avocado. Je kunt naar wens wel of geen boter op je cracker doen.

Cracker met avocado en buffel mozzarella

Onze tweede cracker beleggen we met dun gesneden plakjes buffel mozzarella en schijfjes avocado. Naar smaak kun je er een klein beetje olijfolie en peper overheen doen. Ook met een klein beetje rucola sla is dit erg lekker.

Dubbele cracker met avocado, mozzarella en gedroogde ham

Maak nog één cracker met avocado, mozzarella en gedroogde ham. Deze cracker is ook erg lekker met schijfjes tomaat of een blaadje basilicum.

Geniet van je lunch met avocado en crackers. Eet Smakelijk!
Privacyverklaring Disclaimer | © 2020 Avocadoplant.nl
Design & development: